Begeleiding werkstuk / scriptie / minor
Wij zijn op zoek naar diverse studenten die vanuit hun studie/opleiding een opdracht bij Buro PUUR willen uitvoeren. Stuur een mail met je cv, opleidingsopdracht en eigen ideeën en wie weet is er een zinvolle match te maken. Reizen naar IJsselstein (Utrecht) dient voor jou geen probleem te zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld door samenwerking met studenten de Handleiding voor broers/zussen kunnen maken.

Stage
Buro PUUR krijgt vaak de vraag of het mogelijk is om vanuit school stage te lopen. Dat is slechts beperkt haalbaar. Je mag altijd een verzoek naar ons mailen.

Vrijwilliger
Het blijkt regelmatig dat iemand als vrijwilliger graag iets wil doen voor Buro PUUR. Stuur je idee met je cv naar ons toe. Wie weet kunnen we een gezamenlijke match maken.

 

Informatie & interviews voor opdracht op school
Gezien de missie van Buro PUUR en de vele vragen die we krijgen voor het maken van een opdracht (interview, werkstuk, etc.) op school, is het voor ons niet uitvoerbaar op al jullie verzoeken in te gaan. Graag willen we jullie verwijzen naar onze website en nieuwsbrief. Deze staat vol met interessante informatie. Ook staan er veel links op de website naar andere nuttige websites die gebruikt kunnen worden voor het schrijven van een (profiel)werkstuk of scriptie.

Verzoeken die toch op dit vlak bij ons binnenkomen, sturen wij door naar de landelijke patiëntenvereniging Weet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daar zijn vrijwilligers beschikbaar die enkele vragen voor een werkstuk voor je kunnen beantwoorden.