Training Clinical based experience voedings- of eetstoornis in combinatie met autisme
Een gezamenlijk initiatief van de Parnassia Groep en Buro PUUR

De Parnassia Groep en Buro PUUR organiseren een training voor hoogspecialistische zorgprofessionals gericht op de co morbiditeit voedings- of eetstoornis met autisme.

Eerstvolgende data:

donderdag 12 december 2019 te Rotterdam

woensdag 11 maart 2020 te Rotterdam


Doel
De doelgroep leren welke behandeling toe te passen bij de combinatie voedingsstoornis en autisme danwel eetstoornis en autisme. Clinical based experience.

Voor deelnemers die op 1 van de drie gebieden zichzelf extra willen bijspijkeren is er in de ochtend een ‘carrousel’ met drie thema’s waaruit deelnemers kunnen kiezen. Dit onderdeel van de training is alleen op de 11de maart van toepassing. Voor 12 december is er geen ochtendprogramma beschikbaar.

Voor wie?
Hoogspecialistische zorgprofessionals, zoals behandelaren, kinderartsen, revalidatieartsen, psychologen, die met patiënten (alle leeftijden) werken waarbij sprake kan zijn van de combinatie voedingsstoornis en autisme danwel eetstoornis en autisme.

Inhoud
Het programma start om 12.30 en duurt tot 17.00 uur. Sprekers worden binnenkort op deze internetpagina bekend gemaakt. Aan bod komen onderwerpen zoals diagnose, co morbiditeit: de verschillende combinaties, behandelplan bij beginnende, acute en chronische vorm, casuïstiek, huidige stand van zaken onderzoek.

Werkmaterialen
Alle deelnemers ontvangen een naslagwerk per mail.

Training op maat
Deskundigheidsbevordering kan ook bij u op locatie voor uw team worden verzorgd.

Vergoeding
De vergoeding van de training op 12 december betreft 95 euro.

Accreditatie? Voor de training van 12 december is geen accreditatie aangevraagd. Informeer naar de mogelijkheden van andere data.

Informatie
Wilt u informatie of heeft u vragen stuurt u dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Direct inschrijven
U kunt zich binnenkort direct via deze site inschrijven. Na de aanmelding ontvangt u van ons binnen 5 werkdagen een bevestiging per mail of wij u bij de huidige datum kunnen inplannen. Let op: er zijn maar enkele plekken beschikbaar voor 12 december.

Minimaal 2 weken voorafgaand aan de trainingsdatum ontvangt per mail de welkomstbrief met meer details en de factuur.

Ons team ontmoet u graag op een van onze trainingen.