1b GGZ - Gespecialiseerd in eetstoornissen

1b GGZ instellingen - Gespecialiseerd in eetstoornissen

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

De Mutsaersstichting
Adres:
Postweg 88
Venlo
Limburg
5915 HB
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
077 - 321 76 77
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

De Mutsaersstichting heeft diverse locaties in Noord- en Midden Limburg van waaruit (jeugd)zorg en hulpverlening, welzijnsdiensten, onderwijs en maatschappelijke opvang wordt geboden. Met de hoofdlocatie in Venlo als overkoepelende vestiging werken we ook vanuit locaties in Roermond, Weert en Venray. Op deze manier is onze zorg en hulpverlening dichtbij de cliënt georganiseerd en goed bereikbaar voor de hulpvrager. Onze multidisciplinaire teams zijn actief binnen en vanuit alle locaties. Door de korte lijnen binnen onze organisatie worden hulpvragen snel en doelgericht opgepakt vanaf elke locatie.

locaties:

-Locatie Kennis- en Expertisecentrum de Donderberg. Kasteel Hillenraedtstraat 36 E, 6043 HK Roermond. T 0475-32 08 05. E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-Locatie Venlo. Postweg 88, 5915 HB Venlo. T 077 - 32 17 677. E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-Locatie Venray. Molenpad 10, 5801 VD Venray. T 077 - 32 17 970. E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-Locatie Weert. Dr. Kuyperstraat 219, 6004 AK Weert. T 077 - 32 17 850. E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Mutsaersstichting is een organisatie met een maatschappelijke, mensgerichte oriëntatie. De Mutsaersstichting biedt, in diverse vormen en op diverse wijzen, diensten aan op het gebied van zorg en onderwijs. De Mutsaersstichting richt zich daarbij op de ondersteuning, begeleiding en behandeling van kwetsbare doelgroepen. Binnen die kwetsbare doelgroepen zijn kinderen, maar ook jongeren, vrouwen, mannen óf gezinnen in het geding. Ook gezinnen en slachtoffers en daders van huiselijk geweld behoren daartoe.