2d Andere deskundigen of meerdere disciplines in 1 huis

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

In Scène
Adres:
Torenallee 45
Eindhoven
Noord-Brabant
5617 BA
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
06 53 94 41 47
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

-Om jezelf scherp en fris te houden in je werk is het nodig om met momenten stil te staan. Samen onderzoeken we je vragen, hobbels of uitdagingen die je tegenkomt. Bedenken we hoe je dit kunt omzetten in de gewenste richting. Uitgaande van eigenaarschap en eigen kracht, vooral ook daar waar het kwetsbaar, moeilijk of spannend is. Hiervoor bied ik coaching, supervisie, leersupervisie of korte trainingen aan. Over het algemeen duurt een supervisietraject tussen de 10 – 16 bijeenkomsten. In een coachingstraject van de 4 – 8 bijeenkomsten kunnen al grote stappen gezet worden. Trainingen zijn mogelijk vanaf een dagdeel.

-Als je leven vol zit met onzekerheden, twijfel of onbegrepen emoties. Onzekerheden over jezelf of je relatie met anderen, verlies of onbegrepen emoties kunnen je leven flink verstoren. Je kent jezelf niet meer. Op basis van waar je verandering in wil maken we een plan, gericht op haalbare stappen. Waar zinvol werken we ervarings- en emotie gericht. Het kan zijn dat je gewend bent geraakt je te richten op wat anderen van je vragen. Daarin jezelf en je eigen behoeften bent kwijt geraakt. Je kunt dan in de klem komen tussen gevoelde verwachtingen, continue negatieve gedachten, overweldigende emoties en vreemd gedrag. Klachten kunnen zich uiten

-Samenwerken gaat vanzelf maar is niet vanzelfsprekend. Samen kijken we hoe je organisatie duidelijkheid, structuur en veiligheid kan bieden als zelfsturing gevraagd wordt. Hoe je als team kunt groeien naar een ontwikkel- en aanspreekcultuur. Hoe je alertheid voor parallelprocessen helderheid brengt, emoties plaatst en ruis kan voorkomen. Een aantal jaren geleden kreeg ik de vraag een instrument te ontwikkelen waarmee teams en leidinggevenden zichzelf een spiegel kunnen voorhouden. Een boeiende vraag waarvoor ik onderzoek heb gedaan naar de ontwikkeling binnen teams en begeleiding in vijfentwintig verschillende organisaties. Het resultaat is een kaartspel geworden gebaseerd op teamontwikkeling en organisatiethema’s: Het Teamraster is een teamspel waarmee medewerkers niet alleen zicht op hun samenwerking krijgen, maar ook op hun doelmatigheid en informele processen. Het Teamraster – Spel werd uitgegeven door Bohn Stafleu van Loghum samen met het boek ‘Teams in welzijn en gezondheidszorg. De begeleiding van zelfsturing in teams kan niet zonder kennis van de krachten in een organisatie die deze zelfsturing ondersteunen of juist in de weg staan. Bewustwording van parallel processen in de alle lagen van een organisatie is helpend bij een koerswijziging. Parallelle dynamieken tussen aandacht of verwaarlozing in gezinssystemen en organisaties biedt informatie over dit informele krachtenspel. Dit kan een verstorende factor zijn het behalen van doelstellen en resultaat. Een masterclass groepsdynamiek en parallel processen biedt inzicht en handvaten in angst, passiviteit, verdriet, boosheid, onverklaarbare fysieke klachten, een negatief zelfbeeld, vermoeidheid en zelfs een burn-out. Hiervoor bied ik psychosociale begeleiding in combinatie met drama- of bewegingstherapie aan.

 

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!