2d Andere deskundigen of meerdere disciplines in 1 huis

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

EETteamASSEN
Adres:
Stationsplein 12
Assen
Drenthe
9401 LB
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
0592 85 76 00
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

EETteamASSEN

EETteamASSEN is een multidisciplaire praktijk voor kinderen en jongeren met voedingsproblemen en hun ouders.

Voedingsproblemen
Voedingsproblemen kunnen al heel jong ontstaan. Indicaties voor verwijzing zijn bijvoorbeeld moeite met drinken uit de borst/fles bij baby’s of moeite met de overstap van vloeibaar naar vaste voeding. Ook gewichtsproblemen kunnen reden zijn voor verwijzing: denk bijvoorbeeld aan obesitas, ondervoeding of kieskeurig eetgedrag door een traumatische ervaring.

Samenwerking
Het EETteamASSEN is een samenwerkingsverband tussen Accare, fysiotherapiepraktijk Molengaard, diëtistenpraktijk Drenthe, Logopedisch Centrum Noord, GGD Drenthe (consultatief) en Kinderartsen WZA (consultatief).

Toegankelijke behandeling
Het EETteamASSEN is opgericht om te voorzien in een toegankelijke behandeling, die tot nu toe ontbreekt in de ketenzorg in Assen. Het team wil een brug vormen tussen de begeleiding vanuit het buurtteam en behandeling in de tweede en derde lijn in het WZA of bij Accare. Hiermee wordt zwaardere hulp voorkomen en kunnen voedingsproblemen in een vroeg stadium behandeld worden.

Aanmelding
Kinderen en jongeren worden aangemeld op verwijzing van een arts of buurtteam. Het spreekuur vindt eens per twee weken plaats. Intakes worden gedaan door de diëtiste en psycholoog, waarna beoordeeld wordt welke disciplines nodig zijn in de behandeling.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!