2d Andere deskundigen of meerdere disciplines in 1 huis

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Gewichtsconsulent Amanda
Adres:
Millinxstraat 180
Rotterdam
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
06 – 813 84 254
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Mijn naam is Amanda Baptist, ik ben 36 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Rotterdam.

Ik heb altijd al op mijn gewicht moeten letten en toen ik in 2003 wegens rugproblemen steeds minder kon, werd het nog moeilijker om een gezond gewicht te behouden. In 2007 was ik mijn fluctuerende gewicht zo zat dat ik besloot een voedingsleer cursus te gaan volgen. Ik wilde nu echt eens leren hoe de vork in de steel zat. Het internet staat namelijk vol met vage en vaak dure diëten en wondermiddeltjes die allemaal beloven HET antwoord te zijn en dit op lange termijn gewoon niet zijn.

Omdat mijn nieuwe leefstijl voor mij zo goed werkte en familie en vrienden mij vaak om advies vroegen, besloot ik me een paar jaar later om te laten scholen tot Gewichtsconsulent.

Mijn visie is heel erg simpel:

  • Blijf kritisch en laat je niet gek maken door de eetgoeroes en dieethypes.
  • Iedereen kan gezond(er) eten, maar dit gebeurt gewoon niet in 1 keer. Ik ben zelf ook stapje voor stapje gezonder gaan eten. Ik ben ook maar een mens.
  • Iedereen is anders en er is geen 1 advies wat voor iedereen geldt.
  • Sla niet door. Ik snoep ook gewoon hoor en ik lust ook wel eens een stukje taart. Ik neem er gewoon niet teveel van.

Mijn motto is: “Gezond op jouw juiste gewicht komen en blijven met echt eten” en ik vind het vooral belangrijk dat iedereen leert hoe ze dit zelf kunnen bereiken. Hierdoor ben je namelijk niet meer afhankelijk van vage, lastige en vaak geldverspillende diëten en afslankmiddelen die op lange termijn alleen maar averechts werken. De dieetindustrie is een miljarden industrie, omdat 95% van de mensen falen. Iedereen kan tenslotte tijdelijk een dieet volgen, maar bijna niemand kan het gewicht eraf blijven houden. Verbeter daarentegen je leefstijl en het wordt opeens een stuk makkelijker.

Relevante opleidingen:

Ik ben in 2012 officieel gestart als Gewichtsconsulent en ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en PuurGezond.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!