2d Andere deskundigen of meerdere disciplines in 1 huis

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Integratief therapeut Moniek van Oss
Adres:
Van Bylandtstraat 77
Tilburg
Noord-Brabant
5046 MB
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
06-14755668
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

eder mens beschikt van nature over het vermogen tot groei en verandering. Toch kun je op bepaalde momenten in je leven het gevoel hebben vast te lopen of niet het leven te leiden zoals je dat eigenlijk zou willen.

In mijn praktijk voor integratieve psychotherapie kun je terecht met klachten of vragen waar je op dit moment niet goed uit komt. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt om je leven weer goed op de rails te zetten en een door jou gewenste richting in te slaan.

Aanmelden kan met of zonder verwijzing van de huisarts. Als je bij een zorgverzekeraar aanvullend verzekerd bent, kun je doorgaans een deel van de kosten via de alternatieve geneeskundige zorg vergoed krijgen. Er hoeft geen eigen risico betaald te worden.

Van Oss Psychotherapie & Coaching is aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen zoals de VIT, de ACBS, de VVTIV en de EAIP. Zij leggen kwaliteitseisen op aan haar leden en maken afspraken met zorgverzekeraars. Ook staat van Oss Psychotherapie & Coaching ingeschreven bij het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg).

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!