2d Andere deskundigen of meerdere disciplines in 1 huis

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Haptotherapie Coaching Relatiebegeleiding Hettie Zur Muhlen
Adres:
Bergstraat 6
Amersfoort
3811 NH
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
030-2946443
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:
Haptotherapie helpt als je bent vastgelopen: het is een begeleidingsvorm die gebaseerd is op de haptonomie en helpt om in contact te komen met je eigen gevoel (hapsis= tastzin, gevoelsleven). Doel is een balans te vinden tussen voelen, denken en handelen. Dmv een combinatie van gesprek, ervaringsoefeningen en aanraken kun je aan den lijve ervaren hoe je met jezelf en je gevoelens omgaat in bepaalde situaties. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en in de patronen die je gedurende je leven hebt ontwikkeld, en ook in je klachten of problemen die daarmee samenhangen. Het gaat hierbij niet alleen om talig inzicht, maar vooral ook om inzicht in het verhaal dat je lijf je hierbij vertelt: via lijfelijke ervaring (oefeningen en aanraken) kun je weer in contact komen met oorspronkelijke gevoelens en emoties, en dat geeft ruimte tot groei. Aanraking kan ook veel duidelijk maken voor jezelf, als woorden te kort schieten of als alles al gezegd is. Vervolgens kun je met je gevoel als oriëntatiepunt manieren ontdekken en uitproberen om anders in het leven te staan: op een manier die nu bij jou past. Ik begeleid je bij dit zoeken naar (en handhaven van) je persoonlijke evenwicht. De therapie richt zich op dat wat jij nodig hebt om meer authentiek te leven, en is direct praktisch toepasbaar in het dagelijks leven.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!