2d Andere deskundigen of meerdere disciplines in 1 huis

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Goedegebuure Psychologen
Adres:
Stationsweg 35
Sliedrecht
3362 HA
Telefoon:
078-6150148
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Onze praktijk heeft drie afdelingen met meerdere psychologen, coaches, therapeuten en adviseurs. De visie van onze praktijk is dat u zelf verantwoordelijkheid draagt voor het werken aan uw problemen. Hulpverleners kunnen u de weg wijzen, handreikingen doen, inzichten geven, maar u bent de enige die in staat is om van binnen uit verandering te brengen in uw situatie en uw gedrag. Wij staan u in dat proces graag terzijde met het beste van onze kennis en ervaring. Daar mag u op rekenen. Maar wij kunnen uw gedrag niet veranderen, alleen al omdat we niet voortdurend bij u zijn. Daar ligt in de komende periode de uitdaging voor u zelf. Laat het initiatief voor de inhoud van gesprekken en voor vervolgafspraken niet bij uw hulpverlener liggen, maar denk zelf actief vooruit.

 

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!