2d Andere deskundigen of meerdere disciplines in 1 huis

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Eet-weten
Adres:
Mesweg 20
Eys-Wittem
6287 BH
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
0031-6 55 84 86 84
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Je lichaamsgewicht op een gezonde manier op peil houden, vraagt tegenwoordig om veel inzicht en kennis. Het is geen vanzelfsprekendheid meer om een passend lichaamsgewicht te hebben. We leven immers in een omgeving waar altijd en veel eten aanwezig is. Door wetenschappelijk onderzoek wereldwijd wordt er ook steeds meer bekend over gezonde voeding. Het is een relatief jong vakgebied.

Lekker en genoeg eten, bewegen en ontspannen vormen samen de basis voor een gezond leven. Ons lichaam is ons vervoermiddel door het leven, en verdient om die reden alle aandacht. Wondermiddelen bestaan niet, al worden ze wel vaak aangeboden. Kennis is nodig om tegenwicht te geven aan die stroom van berichten over voeding en diëten. Niet alleen de hoeveelheid voeding is van belang, maar de samenstelling ervan is net zo belangrijk!

 

Ik zoek naar oorzaken en passende oplossingen. Daar bij werk ik samen met andere deskundigen en geef zo niet alleen een totaaladvies, maar ook concrete ondersteuning via een multidisciplinaire aanpak. Eten kent immers vele facetten. .

 

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!