2d Andere deskundigen of meerdere disciplines in 1 huis

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Extr@Utrecht
Adres:
1. Locatie Zuilen Van Hoornekade 25 3554 AR Utrecht 2. Locatie Leidsche Rijn: Burgemeester Verderlaan 17 3544 AD Utrecht
Utrecht
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
Locatie Zuilen: 030 303 92 30
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Bij Extr@Utrecht willen we maatwerk leveren. Dus hulp bieden die zo goed mogelijk past bij het probleem van uw kind of uw gezin. In de ene situatie kan individuele behandeling van een kind op zijn plaats zijn. In een andere situatie werkt het beter als we het hele gezin begeleiden. Waar nodig doen we onderzoek. De gesprekken vinden plaats waar nodig en passend; thuis, op ons kantoor, op school of via de computer (we spreken dan van e-health). Wat voor jullie het beste werkt.

We betrekken anderen bij de behandeling, als u en wij denken dat dat helpt. Bijvoorbeeld een leerkracht of een familielid. Het kan ook zijn, dat het buurtteam met jullie blijft samenwerken, en dat wij een tijdje ‘meelopen’ als adviseur. Een verwijzer kan ons anoniem om advies vragen of we sluiten direct aan bij een gesprek tussen u en uw betrokken hulpverlener / verwijzer. We beginnen niet opnieuw, maar sluiten aan bij wat er al gedaan is. We gaan uit van de kracht van kinderen en jongeren, hun opvoeders en omgeving. Altijd staat voorop dat u zich ‘goed voelt’ bij onze manier van werken. Anders is de behandeling niet effectief.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!