2d Andere deskundigen of meerdere disciplines in 1 huis

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Futura Esperanza
Adres:
Industrieweg 13 A
Wormerveer
1521 NC
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
+31(0)757112822
Mobiel:
+31(0)620712438
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Zelf je eigen koers bepalen

Na alle ervaringen, behandelingen, therapieën en adviezen ben je tot de conclusie gekomen, dat je nu ZELF verder moet. Hoe ver je al bent gekomen of hoe diep je ook nog zit, je wilt het zelf aanpakken. Je wilt iets van je leven maken. Meer dan de gebaande paden, die niet passen bij je gevoel.

Maar de energie is nog matig, je voelt je belemmerd en je hebt misschien nog fysieke klachten. Misschien kom je net uit een intensief behandeltraject. De kracht is onvoldoende en nu dreigt de draaikolk van onbegrip, eenzaamheid, terugval, angst, woede, onmacht, gebrek aan zelfvertrouwen en gezondheidsproblemen. Bijkomende problemen op financieel gebied en ook in de relationele sfeer zijn geen uitzondering.
Je worstelt met de overgang van langdurig ziek naar deelname aan de maatschappij en het arbeidsproces.

Jouw toekomst

Wij gaan uit van de kracht en kennis van onze deelnemers. Behandelaars heb je genoeg gehad. Het is nu tijd om zaken op orde te brengen. Door het versterken van de fysieke, de mentale en de sociale weerbaarheid creëren wij samen een sterk toekomstperspectief. Meer gevoel van zelfstandigheid en zelfvertrouwen zorgen ervoor, dat je de regie weer in eigen hand hebt. Weer actief deelnemen aan de maatschappij en het arbeidsproces.

Ervaren coaches

Met een uniek persoonlijk programma kom je snel tot de kern van het probleem. Onder begeleiding van twee ervaren, inspirerende, coaches werk je naar duurzame oplossingen. Met veel vrijheid in tijdsindeling en in een veilige omgeving. Als ervaringsdeskundigen bieden we je, naast begrip voor je situatie, de inspiratie om te komen tot inzicht en oplossingen in jouw leven. Een volwaardig bestaan met minder stress en daardoor meer kans op succes in werk en relaties. Zo vinden we samen een manier om goed te functioneren in de maatschappij, ondanks je mogelijke, niet altijd zichtbare, lichamelijke en/of geestelijke ongemakken.

Voor wie?

Voor mensen met nieuwe plannen in een instabiele situatie. Het wankele evenwicht waarbij je met een gevulde rugzak op zoek gaat naar een gezonde toekomst met meer zelfvertrouwen. Voor 100% gemotiveerde mensen, die verder willen in plaats van terug. Die doorzetters die goed kunnen nadenken, maar wel inspiratie kunnen gebruiken. Voor die mensen biedt Futura Esperanza een persoonlijk programma om te bouwen aan je eigen toekomst.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!