2d Andere deskundigen of meerdere disciplines in 1 huis

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Eva Verstoep gestalttherapie en coaching
Adres:
Tulpenburg 31 A
Amstelveen
Noord-Holland
1181 NK
Nederland
Telefoon:
020-6835919
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

In mijn praktijk in Amstelveen en Amsterdam Zuid kun je terecht voor individuele psychotherapie, coaching en voor relatietherapie. Dat kan ook in het Engels of Duits. Gestalttherapie is een vorm van psychotherapie die goed kan helpen als je vastloopt en het gevoel hebt dat je er alleen niet meer uitkomt. Als je vastgelopen bent in je leven is dat meestal zowel psychisch als fysiek merkbaar.

Een voorbeeld: Een man van 35 jaar is 2 jaar geleden gescheiden. Zijn ex-partner heeft iemand anders leren kennen met wie zij verder is gegaan. Hij voelt zich somber, lusteloos, onaantrekkelijk en hij piekert nog steeds over wat hij fout gedaan heeft. Hij slaapt slecht en hij heeft maagklachten. De huisarts heeft hem anti-depressiva aangeboden, maar daar wil hij liever nog niet aan beginnen.

Gestalt psychotherapie kan in deze situatie waarin de problemen zich opstapelen een goed alternatief bieden voor antidepressiva. Het is een lichaamsgerichte creatieve vorm van therapie die je inspireert om op een andere manier om te gaan met jezelf en met je omgeving. Ook bij andere psychische klachten, zoals eetstoornissen en burnout maar ook bij verliesverwerking is gestalttherapie vaak zeer krachtig en vormt het een belangrijke aanvulling op de reguliere eerste-en tweede lijns GGZ.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!