5. Zelfhulp voor ouders

5. Ervaringshulp en Zelfhulp voor ouders

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Amor Fati
Adres:
Zevenhuizen
Zuid-Holland
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
+31629139272
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Mijn naam is Alard Bakker en ik ben ervaringsdeskundige vader. Tijdens onze strijd tegen Anorexia Nervosa heb ik veel over eetstoornissen geleerd. Wat te doen, wat juist niet te doen én waarom dan ook. Een belangrijke les is dat je het niet alleen kan. Zonder de hulp, kennis en inzicht van andere ervaringsdeskundigen was het ons niet gelukt om de strijd in ons voordeel te beslechten.

 

Ben je als ouder of naaste op zoek naar hulp bij een eetstoornis? Heb je geen idee waar je moet beginnen? Kijk dan op de pagina Ouders & Naasten en neem contact op.

Ben je als gespecialiseerde zorg instelling op eetstoornisgebied op zoek naar verbetering van je proces, meer client gericht werken en wil je dat doen samen met iemand die daar professionele ervaring in heeft en ook kennis van eetstoornissen?
Ik wissel graag van gedachten met jullie!

Heb je als organisatie te maken met eetstoornissen, maar hebben je medewerkers niet voldoende kennis en inzicht over dat onderwerp? Kijk dan op de pagina Voorlichting en neem contact

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!