Patricia Bos
voorlichter & trainer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Patricia Bos is de oprichter van Buro PUUR en heeft de overtuiging dat jonge mensen met een beginnende eetstoornis veel eerder geholpen kunnen worden. Daardoor kan veel leed worden bespaard. Haar levensmissie is 'kinderen in nood zichtbaar maken en hulp aanreiken'.

 

Joyce van der Bijl
voorlichter & trainer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Joyce van der Bijl heeft de overtuiging om jongeren beter te leren omgaan met moeilijke dingen in het leven. Zelf heeft zij vier jaar lang anorexia nervosa gehad, omdat zij niet goed wist hoe ze om moest gaan met lastige situaties in haar omgeving. Door vroege signalering en de juiste hulp is zij volledig hersteld van haar eetstoornis.

 

Danielle Gouman
voorlichter & trainer

Danielle Gouman heeft de passie om jongeren te inspireren en motiveren om zoveel mogelijk uit het leven te halen. Ze vindt het belangrijk om jongeren tools mee te geven, zodat ze zo stabiel mogelijk in het leven kunnen staan, onder welke omstandigheid dan ook.

 

 

Gentle Schuyffel
Stagiaire
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

t/m juni 2018

Gentle loopt voor het schooljaar 2017-2018 stage bij Buro Puur. Zij studeert Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Haagse Hogeschool. Zij heeft grote motivatie om anderen te helpen en wil zich graag inzetten voor Buro Puur.

 

 

 

 

Cornelie & Inez
studenten Toegepaste Psychologie
Juni 2017

Met Buro PUUR hebben zij de zorgketen van Anorexia Nervosa in kaart brengen voor ouders. Zij zetten hun psychologische kennis in om de zorgketen op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier in beeld te brengen.

 

 

Francien Boom & Lilian van Manen
Juni 2016

Afgeronde afstudeerscriptie HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening

Francien en Lilian hebben in 2016 onderzoek gedaan naar de ondersteuningsbehoeften van broers en zussen die opgroeien in een gezin met een eetstoornis. Quote brusje: Mijn zusje krijgt bijna alle aandacht. Ook van familie en mensen in onze omgeving. Soms is het wel vervelend, omdat ik zoiets heb van 'ik besta ook nog'.

 

Jeanine Stoeten 
Juni 2014

Faculteit Gedragswetenschappen Afstudeerrichting Gezondheidspsychologie Universiteit Twente

Een kwalitatief onderzoek naar de preventie van eetstoornissen in de topsport.

 

 

Jesse, Judith, Lisa en Saskia
Juni 2015
studenten HS Leiden minor Toegepaste Psychologie; Levensloop de basis.

Jesse van Mil, Judith Kok, Lisa Bosma en Saskia Peters hebben de gigantische klus gerealiseerd om tijdens een onderzoeksopdracht de handleiding voor broers en zussen samen te stellen. Het eindproduct mag er zijn!