Soms is er net iets meer steun nodig naast de hulp via de behandelaar. Dat kan een ervaringsdeskundige thuis zijn, zoals de ervaringswerkers van Buro PUUR. Zij kunnen dan de persoon met de eetstoornis thuis extra steun bieden. Dat kan zowel voor jongeren alsook voor volwassenen.

Thuis, op school of bij de behandelaar
Meestal bieden we de zorg thuis, maar soms is het ook mogelijk om die steun op school tijdens de lunchpauze te bieden of op locatie bij de behandelaar.

Kennismakingsgesprek
Het is de ervaringsdeskundige die in staat is om vanuit de eigen ervaring te luisteren, er te zijn en te bieden wat er nodig is. Belangrijk is dat er een klik is tussen de persoon met de eetstoornis en onze ervaringswerker.

Vergoeding
De vergoeding voor deze steun wordt meestal door de gemeente vergoed. Vaak in de vorm van een PGB, maar soms ook via een contract. Mail ons, dan sturen wij u meer informatie toe. Buro PUUR heeft een AGB-code: 41784820.

Informeer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om meer te weten te komen over onze inzet van ervaringdeskundigen thuis.